Smycken för artister – designa något eget

Som artist är utseendet ofta en viktig sak, det är en del av hur du presenterar dig själv. Accessoarer är ofta ett utmärkt sätt att uttrycka en viss stil, och det finns även smycken som visar ståndpunkter.

Det finns en del tips om hur du matchar smycken med din outfit. Smyckena ska helst även matcha varandra. Visste du att du kan designa egna smycken för en mer unik stil? Du kan få den hjälp du behöver på nätet.

Ta hand om dina smycken

Många väljer att lämna in sina smycken för rengöring, men faktum är att det är relativt enkelt att rengöra sina smycken själv. Det tar bara runt tio minuter och du slipper dessutom ta dig hemifrån. Som artist är ditt liv säkert stressigt nog och all tidsbesparing är uppskattad.

Om du har diskmedel, vatten, salt, bakpulver och aluminiumfolie hemma kan du enkelt tillverka att rengöringsmedel som lämpar sig för äkta smycken i bland annat silver och guld. Det finns också färdigblandade rengöringsmedel som du kan köpa i smyckesbutikerna, men oftast fungerar de på samma sätt som medlen du gör själv med skillnaden att de kostar mycket mer. Dessutom vet du vad som finns i medlet om du tillverkar det själv.