Lyssna på musik från din mobil

Idag är det otroligt smidigt att lyssna på musik från mobilen. Vi behöver inte ens en sladd mellan hörlurarna och mobilen längre utan kan enkelt koppla upp oss via Bluetooth. Perfekt när du till exempel vill lyssna på musik på gymmet eller på löprundan. Vips så känns det mycket lättare och roligare att träna med musik i öronen.

Musikappar

Det finns en hel del tjänster som har nischat sig enbart på musik. En av de största och mest kända är svenska Spotify. En annan populär app är iTunes, Apples egen mediespelare. Utöver dessa finns många appar och radiostationer att tillgå såsom YouTube och RadioPlay. Det är bara att söka i din mobils appbibliotek så hittar du säkert något intressant.

Hörlurar till din mobil

Det är betydligt trevligare att lyssna på musik i ett par bra hörlurar. Det finns många olika varianter på lurar, såsom de allra minsta in-ear som sitter i öronsnäckan eller de större on-ear som sitter på örat. Vilken typ som är bäst kan så klart diskuteras, men ett tips är att läsa omdömen på nätet så du får ett par hörlurar som passar dina behov. Du kan exempelvis ta en titt på nätet för att få inspiration.